Fin E-bok för dig som förbokat!

BioShock Infinite förbokningskunder komma få lägga vantarna på Mind in Revolt en E-bok som ger en djupare insikt i världen Columbia som spelet utspelar sig i och dess invånare innan händelserna i  Bioshock Infinite spelet

billboarddaisyrender

After reading the e-book, players will have a better understanding of BioShock Infinite’s world, the struggle between its factions, and the motivations of key characters, like rebel leader Daisy Fitzroy, without spoiling the mysteries of BioShock Infinite,”

Förklarade Joe Fielder som skrivit boken tillsammans med creative director Ken Levine.

Eboken kommer släppas den 12:e februari till Kindle för 3 dollar och folk som förbokat spelet på Amazon får sin version helt gratis. Alla som förbokat spelet världen över kommer också få in-game Industrial Revolution Pack, komplett med in-game gear, valuta och pusselspelet Industrial Revolution.