Bergsala står för distributionen av kommande 3Ds titel!

Nintendo och Konami Digital Entertainment avslöjade idag att det blir Nintendo som kommer att distribuera det kommande spelet Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate, som släpps exklusivt till Nintendo 3DS. Därmed blir det Bergsala som sköter distributionen av titeln i Sverige.

672440_20120815_screen001

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate släpps i Sverige den 8 mars i år. I spelet spelar du som olika personer från familjen Belmont från flera olika tidsperioder. Varje karaktär du spelar har unika förmågor och egenskaper. Du kommer också upptäcka ett stridssystem med ett strategiskt djup och mängder av olika kombinationer. Spelet är i oerhört snygg 3D, mycket detaljerat och fullt med enorma och utmanande bossar.

Spelet äger rum 25 år efter händelserna i Castlevania: Lords of Shadow och avslöjar historien om Gabriel Belmonts ättlingar, Simon och Trevor Belmont. I spelet ger sig riddaren och Gabriels son, Trevor Belmont, av mot ett mystiskt slott för att hämnas sin moderns död, som orsakats av Gabriel som nu är den mäktige vampyren Dracula…

Det finns en lång och rik historia vad gäller Castlevania-spel och Nintendo. Bland annat släpptes det första Castlevania-spelet till NES på 80-talet. Vi är mycket stolta över att återigen samarbeta med Konami och släppa ett spel som Castlevania: Lords of Shadow till Nintendo 3DS

berättar Laurent Fischer, marknadschef på Nintendo of Europe.

Shinji Hirano, Konamis europeiska VD, tillägger –

Nintendo 3DS är en perfekt spelkonsol för Castlevania: Lords of Shadow. Tack vare dess unika 3D-möjlighterer och grafiska prestanda kommer detta bli det snyggaste bärbara Castlevania-spelet hittills och ge alla fansen ett spännande actionspel att ta med sig var som helst.

Mer info om spelet hittar du på Hemsidan för Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of fate