Spelinformation

 • Testad plattform: PlayStation 3
 • Utvecklare: Level-5 | Studio Ghibli
 • Utgivare: Bandai Namco Entertainment
 • Genre: Rollspel
 • Antal spelare: 1 Offline
 • Finns till: Nintendo DS | PlayStation 3
 • Släpps: 2012-02-01

 

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch är ett spel jag längtat efter länge. Jag har haft turen att få prova på det på mässor utomlands och jag har konstant längtat efter releasen. Nu är den snart här och jag har suttit mig ner för att recensera detta konstverk. Är det så bra som jag hoppades eller är det vanliga som serveras när det kommer till Jrpg,n? Innan vi börjar vill jag berätta att alla röster i recensionen är Japanska, detta för att minska spoilers och för att jag personligen tycker dom är mycket bättre än de engelska.

 

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch

9

Grafik

9

Ljud

9

Spelbarhet

10

Hållbarhet

9

Plus

 • Den grafiska presentationen
 • Den underbara ljudbilden
 • Enkelt bra stridsystem
 • Intressant och gripande story

Minus

 • Level grinding är inte för alla
 • Engelska rösterna
 • För få animationer från Studio Ghibli