En unik möjlighet att lyssna på din favoritmusik från bland annat Naruto, One Piece, Dragon Ball och Pokémon dyker upp den 15:e och 16:e mars i Uppsalas Universitetsaula samt Stockholms Berwaldhallen i och med Anime The Concert. Hedersgäst från Japan är Kohei Tanaka, kompositören till musiken från bland annat One Piece, Rosario + Vampire och Lady, Lady!!

Konserten spelas på Universitetsaulan i Uppsala, fredagen den 15:e mars klockan 19:00 samt på Berwaldhallen i Stockholm, lördagen den 16:e mars klockan 19:30. Biljetterna kostar 275 kronor. Är du studerande kan du komma undan med endast 225 kronor. För mer information om bokning kan ni klicka här.

Musiken är en blandning av musikkultur från öst och väst influerat av TV-spelsmusik och filmmusik. Konserten är en hyllning till de största Animeserierna genom tiderna och kanske kan detta vara din chans att introducera någon ny till denna magiska värld?