Spelinformation

 • Testad plattform: Xbox 360
 • Utvecklare: Ninja Theory
 • Utgivare: Capcom
 • Genre: Actionäventyr
 • Antal spelare: 1 Offline
 • Finns till: Multiformat
 • Släpps: 2013-01-13


Dante är tillbaka i ny skepnad i denna reboot till Devil May Cry-serien. Spelet har fått otroligt mycket kritik för det spåret man har valt att gå med serien, och att man för en gångs skull spelar på spelets namn, Devil May Cry. Här får vi äntligen se ett spel där man vågar ta ut svängarna och bjuda på något extraordinärt. Miljöerna är mörkare, stämningen är hemskare och spelet i sig är ofantligt mycket mognare. Ninja theory flörtar med en äldre publik och spräcker kritiken som man fått på förhand genom att leverera ett actionlivat, moget och blodigt spel. Applåder Ninja Theory, applåder.

DmC: Devil May Cry

8

Grafik

8

Ljud

9

Spelbarhet

8

Hållbarhet

8

Plus

 • Slakta demoner
 • Intressant berättelse
 • Ett mörkare Devil May Cry

Minus

 • Långt ifrån grundkonceptet med serien
 • Förutsägbart