När man bygger en riktig prestandamuskel till dator gäller det att hålla den sval. Corsair, som bland annat gör RAM-minnen, har i dagarna släppt en ny vätskekylare för stationära datorer.

Den nya Hydro-serien, H90 och H110, levererar extrem kylning och låg ljudnivå med hjälp av radiatorytor på 140 och 280mm. Fläktarna är speciellt designade 140mm fläktar som håller låg rotationshastighet och väldigt låg ljudnivå. H90 levereras med en fläkt och H110 två, som monteras sida vid sida för att fylla ut 280mm.

Vätskekylningspaketen är båda kompatibla med de flesta moderna processorplattformar så som AMDs AM2, AM3, AM3+, FM1, FM2 och Intel LGA 1155, 1156, 1366, 2011. Hydro-paketen har även en speciellt designad kylplatta i koppar som absorberar värme mer effektivt än tidigare design.

”Många PC-entusiaster väljer vätskekylning för sin extrema kylningseffektivitet och låga ljudnivå”, berättar Thi La – Vice VD och direktör för Memory and Enthusiast Component Products hos Corsair. ”För att ta vätskekylning till nästa nivå har vi supersizat Hydro H90 och H110 för att erbjuda våra användare så bra cooling-to-noise-ratio som möjligt.”

Hydro-serien ska finnas redo att beställas och det rekommenderade priset är $99.99 respektive $129.99.

För att läsa mer om nya Hydro H90 och H110 klicka här