Om ni inte vet vad Sanctum är för spel, bör ni genast pröva det. Spelet är en förstapersonskjutare blandat med tower defence. Spelet har nu fått en gratis uppdratering som inte kostar ett öre för spelarna att ladda ned, och innehåller en ny bana vid namn Whirlpool. Det trevliga med denna uppdatering är att det är ett fan, Trip Tiger Hawkins, som har skapat banan.

Anledningen till att just hans bana har publicerats i spelet är på grund av att han vann en tävling där man skulle överleva så många ”waves” i spelet som möjligt. Hawkins lyckades överleva 113 waves, och den hedersamma andraplatsen klarade bara av 105 banor. Whirlpool heter alltså banan och är designad som en labyrint där spelarna måste lära sig alla hinder utantill för att få den höga poängen. Om du ännu inte har testat det här spelet så är det definitivt dags för det, och just nu säljs Sanctum med en 75% rabatt på Steam.