Alla (förhoppningsvis) känner till och älskar det Humble Bundle bidrar med. De får folk att köpa spel och samtidigt donera pengar till välgörenhet. Men det finns nu ett alternativ, som är helt gratis. Tjänsten kallas The Free Bundle, och drivs av utvecklare som gärna delar med sig av sina verk utan att få något betalt.

Spelen som finns i bundeln är indie-titlar och eventuellt något ni aldrig har hört talas om. Det är just därför vi tycker att sidan behöver uppmärksamhet, dels för att det är indie-spel så klart men att det även är från utvecklare som kanske inte är lika kända.

Vid skrivande stund är det 153306 som har laddat ner bundeln och det är cirka en vecka kvar innan den stängs för den här gången.

För mer information, och för de fina gratisspelen så klart, gå in på The Free Bundle!