Vi européer kommer kunna ladda hem och spela uppföljaren till den inte särskilt kritikerrosade men ändå kultuppskattade Fist of the North Star: Ken’s Rage. Den inte särskilt kreativt döpta uppföljaren kommer till Wii U den 7:e februari och till Playstation 3 och Xbox 360 den 8:e och spelet har än så länge jämförelsevis fått väldigt höga betyg av den japanska pressen.

Ken’s Rage 2 kommer bjuda på en mycket bredare berättelse som täcker hela historien från mangan som spelen baseras på, och även ett särskilt spelläge där man kan gå igenom alla banor med olika karaktärer beroende på var man är i historien. Andra lägen och funktioner kommer också bli tillgängliga, som exempelvis online co-op. Många av förändringarna är antingen kosmetiska för att förtydliga spelfunktioner eller där för att understryka fokus på utmaning och omspel som en tydlig kombo- och tidsräknare som påverkar det betyg du får för varje stridssekvens.

fistofthenorthstar2fight