Ska höjas en hel del nivåer över nuvarande 50!

James Lopez, associate producer på Borderlands 2, har sagt att Level cap höjning är på gång och ska komma någon gång under första kvartalet 2013 (Dvs senast i slutet på Mars)

Lopez berättade att Level cap höjningen fortfarande var aktuell när han pratade om Sir Hammerlock’s Big Game Hunt tillägget som gick live igår. Han sa också att även om expansionen inte höjer level capen  “Vi har det i planerna och det kommer vara en hel del levels som ska tillåta dig att spela längre, och dom planerna står fast vid första kvartalet 2013″.

“With every DLC we’ve tried to give the fans what they want, but we also want to give something extra” explains Lopez. “It’s a chance for us to tell a story that, for whatever reason, we didn’t get to tell in the main game. A chance for some more flavour, a little more lore about the world. I think that something fans of story-based games always want is more information about the world that that story takes place in”.

Sir Hammerlock’s Big Game Hunt tillägget finns ute på både XBLa och PSN nu