Ge oss ett lösenordsystem nu!

Street Fighter X Mega Man kom ganska nyligen ut till PC och det är dessutom helt gratis. I sann 8-bits anda tar sig nu Mega man an flera Street fighters och seriens svårighetsgrad lever kvar. Många störde sig dock på avsaknaden av lösenord och för några veckor sedan talades det om just bland annat detta  i kommande V2 av spelet.

Flera av oss på redaktionen har haft och har fortfarande jätte skoj med den lilla blå hjälten. Men även vi har saknat lösenord. Även buggar ska fixas till och troligen en bättre kompatibilitet för handkontroll ska komma. På fredag vet vi.

newUploads_2012_1207_b9963755c379c9dba3df750477674718_SFxMM Screenshot 03

Är du osäker på om spelet är skoj eller nåt för dig helt enkelt. Kolla in Hamsterns snabbtitt nedan så kanske du får ett humm om vad det rör sig om.