Party like it’s ALERT TIME!

Konami har teamat upp med marknadsbyrån Come Round för att ge fans en chans att vara värdar för sina alldeles egna Metal Gear Rising: Revengeance party, 250 tursamma partajare kommer få hålla dessa fester och får även sina exemplar av spelet en vecka tidigare.

Genom att acceptera att vara värd för ett sånt här party som ska gå av stapeln lördag den 16:e Februari kommer du få ditt exemplar av spelet plus ett exklusivt paket med Armband, T-shirts, affischer samt ett överflöd av skräddarsydd partajinredning och rekvisita.

En av party arrangörerna och nio vänner kommer dessutom bli inbjudna till att få träffa skaparen av Metal Gear serien, Mr. Hideo Kojima allt du behöver göra för att vara med är att skicka in bilder och eller video på ditt party och dina vänner när ni festar.

metal-gear-rising-revengeanceRaiden party dancemove #21 uppward techno slash!

Fans kan lämna in ansökan för att få ha ett officiellt Metal Gear Rising: Revengeance Party via comeround.com/mgr. 250 partajare kommer ha turen att bli valda. Som skrivit minimum party med antal gäster är nio och tydligen måste man ha förbokat spelet från ShopTo.net.

Metal Gear Rising: Revengeance hea realese den 22:a Februari till Xbox 360 och Playstation 3. Men du kan ta dig en titt på vår snabbtitt vi gjorde av spelet nedan.


Watch live video from ctrlaltelitewebtv on TwitchTV

källa: Press realese