Ninjor ninjar in sig i din Iphone!

Obs! fel från vårt håll. Detta gäller tydligen bara Amerikanska iTunes konton spelet kostar 7 kr

Ninjas vs Zombies det är egentligen skäl nog att ladda hem detta spel gratis. Men Ninja Inc är mer än bara det och det är ju som sagt helt gratis tills imorgon. Du kan ladda hem spelet här.

Ninjas Inc kombinerar Action, rpg och simulator för att skapa en helt unik spelupplevelse. Din uppgift är att bygga och leda en arme med ninjor i ett krig mot kött och hjärnhungriga zombier postapokalypsen. Vem som helst kan rekryteras och förvandlade till ninjakrigare, det är helt enkelt du som bestämmer.

NinjasInc-Screen-01

Dina ninjor har olika unika attributer, förmågor och personligheter, dessa kan uppgraderas när du ger dom sparring lektioner och lär dom nya förmågor. Varje ninja har dessutom sin egna djur sidekick som kan framkallas under strider. Nya karaktärer kan även låsas upp genom att ta över olika byggnader och konvertera dom för att låna sin styrka till din arme.

Bara att ladda hem som sagt! Antingen genom länken ovan eller denna.