Speed Demons Archive slog stort rekord!

Speed Demons Archive körde från Söndag den 6:e Januari till Söndag den 13:e Januari. Hela 115 st spel speedrunnades. Detta för att samla ihop pengar till Prevent Cancer Foundation. SDA hade hoppats på att landa på 250 tusen dollar men i söndags natt stod slutsiffran på hela 421345 dollar (nästan 3 miljoner kronor!) inte dåligt och man känner sig förbannat stolt som gamer när man ser vad man med lite medel kan göra för andra.

spdrun2Ett lyckligt SDA gäng tackar för Awesome Games Done Quick 2013

Man kunde även/kan fortfarande köpa riktigt snygga T-Shirts för 20 dollar ( frakt inräknat) varpå 3 av dom går direkt till Prevent Cancer Foundation. Många av oss på redaktionen tittade och några av oss känner till några av speedrunnarna som var där. Bl.a Jinny från Sverige som är en riktig beat på Mega Man X.

Donationen fortsätter fortfarande om man vill ge pengar.

Vi på CtrlAltElite vill jag gratulera hela SDA gänget för deras enorma insatts mot cancern. En sjukdom som påverkat oss alla på ett eller annat sätt.

Vill du se Speedrunnsen och missade dom kan du gå in på SDA’S Twitch kanal, Youtube, hemsida, Facebook samt följa deras Twitter