Skaparna av det underbara zombiespelet Dead Island, Deep Silver har påbörjat ännu ett marknadsknep för att dra uppmärksamheten till sig. Denna gång handlar det om att man vill bjuda ett lyckligt par på ett bröllop där allt är betalt, samt en smekmånad i underbara Karibien. Det finns dock en liten baksida med det hela och det är ett villkor som ställs på bröllopsparet.

Det är nämligen så att Deep Silver går med på att betala alltihopa så länge bröllopet har ett zombie-tema. Yes, you heard it, allt ska skrika post-apokalyps med levande döda. Den inledande tävlingstexten lyder ”The search for two engaged Dead Island superfans who will be zombified for a Dead Island twist on a traditional beach wedding ceremony takes in every cemetery, grave and crypt the length and breadth of the UK. In return for becoming the official Dead Island Riptide zombie bride and groom, Deep Silver will host a Dead Island Riptide-themed zombie wedding ceremony and send the winning undead couple on a luxury Caribbean honeymoon.”

Om du och din livskamrat skulle vilja ta del av detta underbara erbjudande och kunna tänka er att gifta er i ett zombie-tematiskt bröllop bör ni kolla in Dead Island Riptide Facebook sida. De som är intresserade har till den 14:e Februari (Trevligt nog alla hjärtans dag). Den 26 April i år kommer även spelet Dead Island Riptide att lanseras till Xbox 360, PS3 och PC.