CD Projekt RED leverrar tung teaser trailer!

Redan i Maj föra året rapporterade vi om presskonferens CD Projekt RED höll för att då prata om deras nyaste titel som fick namnet: Cyberpunk 2077. Nu har studion precis släppt en teaser CG trailer för deras kommande spel Cyberpunk 2077. Trailern visar en ung kvinna som genomgått flera cyborg implantat och löpt amok, dödat 12 personer och nu blir stoppad av staden Night Citys elit polis styrka som går under namnet ”Psycho Squad”

CD Projekt RED Chefen Adam Badowski hade följande att berätta om teasern och spelet:

The teaser shows how the Psycho Squad might acquire a new member. The Psycho Squad specializes in combating “psychos” – individuals who overuse implants and substances that boost or otherwise alter the human body. There comes a point when they overdose on these innovations, and their bodies start to rebel against their biological body parts as well as against all things organic

around them. Simply put, they start killing people, who they now derisively call “meatbags.” When a psycho goes on the rampage, strange things can happen. There’s going to be a lot of carnage, so the psycho might be taken down by regular police, but they’re not always able to get the job done. When things spin out of control, they call in MAX-TAC (Maximum Force Tactical Division), popularly called the “Psycho Squad”. And these guys are exceptional, these guys are crack troops. The fact that they’re proud of that name tells you a bit about their mindset. They wear a badge with their official emblem on their right sleeve, but their left is reserved for their unofficial Psycho Squad emblem. It’s primitively made and the image itself is on the crude side of things. It’s not unlike a badge special force operators might make and wear to distinguish themselves from the ranks of grunts in any theatre of war”.

Studio lovar att Cyberpunk 2077 kommer vara essensen av cyberpunk genren. Spelare kommer bli kastade in i framtiden, närmare bestämt året 2077. En framtid där avancerad teknologi har blivit både räddningen och förbannelsen för mänskligheten   En story som ska bjuda på olika val och vägar en icke linjär story för en vuxen publik pratar CD Projekt RED om.

Spelet kommer utspela sig i storstaden Night City och dess kringliggande områden. Spelare kommer kunna fritt gå runt i den öppna världen samt återbesöka gamla platser från det gamla penna och pappers rollspelet Cyberpunk 2020, områden övertagna av gäng, den legendariska afterlife baren och det nostalgiska Forlorn Hope.

Vi får verkligen hoppas att året i titeln inte har något med releasedatumet att göra. I sommar kommer vi i alla fall ta ett snack med våra vänner från Polen! Ta dig en titt på trailern nedan och känn hypen! Kommentera gärna också

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/Cyberpunk2077teaser.mp4[/pro-player]