Alla vi ägare av Nintendos nya konsol, Nintendo Wii-U, vet att den stora fina gamepaden suger på batteriet som en vampyr och det tar slut minst en gång varje spelsession. Och här måste jag även få er alla att häpna. För om ni hämtar eran Wii-U kontroll och öppnar upp batterilyckan i bak på den, så kommer ni tappa hakan, för där sitter det ett batteri som inte ens tar upp en tredjedel av all den plats som finns. Det är här NYKO kommer in i bilden.

NYKO är ett tenikföretag som utvecklar flera olika saker, och deras lösning till detta är ett batteri lika stort som det utrymmet som Nintendo glömde bort, och som garanterar minst 10 timmars batteritid, jämfört med det som finns nu som består av 2, max 3 timmars nöje. Om du däremot skulle vara rädd för att skruva upp baksidan på kontrollen i risk att något går sönder, så har NYKO även tagit fram något vid namn U Boost, som fästs på baksidan med en liten skruv. Detta fördubblar Nintendos redan befintliga batteri med mer batteritid. Både Power Pak (Batteriet som vi sätter in själva i bak på kontrollen) eller U Boost (Det som vi skruvar på på baksidan) kommer finnas tillgängligt på marknaden redan nästa månad, och då till priset av 24,99$ (Ungefär 200 svenska riksdaler).

U Boost Blacka-noscale