2013 troligen sjukast spel får sällskap av Cable.

Serietidningsfans vet att historisk sätt vart du hittar Deadpool är inte Cable långt efter. Dels på grund av Deadpools introduktion till X-Force en bok som Cable hade under den tiden och delvis för dom leker så bra ihop. Så att High Moon studios utannonserade att Scott Summer’s lilla pojke kommer dyka upp i kommande spelet Deadpool.

Läsarna som inte är serietidningsfan tänker säkert på Cable som han såg ut i Marvel VS Capcom 2. Men dom kan göra sig redo för en av dom mest invecklade historierna i serietidningarnas historia.

1196cableCable från Marvel Vs Capcom 2

Nathan Summers kom till världen genom Scott Summers och Madeline Pryor, en klon av Jean Grey som alla visste om förutom Cyclops. X skurken Apocalypse infekterade lilla Nathan med ett techno-organiskt virus som skulle döda honom. Mamma Askani (som är en version av hans styvsyster Rachel som aldrig kommer existera) dök upp från framtiden och erbjöds sig att rädda Nathan genom att ta med honom till framtiden. För i den framtiden kämpade Nathan mot den förtryckta regimen som Apocalypse ledde, och fick sig en stor kärlek till stora vapen. Men Cable förstod han inte kunde vinna kriget så han åkte bakåt i tiden innan Apocalypse blev så otroligt kraftfull för att besegra honom. Avskydd av X-Men för hans kärlek till vapen startar Cable sitt eget team med namnet X-Force, ett gäng som inte har några som helst problem att döda för att besegra sina fiender.

Deadpool anlitas för att döda Cable men på något sätt blir dom båda bästa vänner…. Och då har vi inte ens gått in på detaljer som Scott och Jean som bodde i olika kroppar i framtiden, och en elak klon av Nathan (Cable) inte blev infekterad av T-O viruset. Prova att se dig hela skrivna förloppet framför dig eller läsa detta högt så hör du ännu mer hur sjukt det hela låter

deadpool-game-written-by-deadpool-comics-writerDeadpool uttrycker det hela bäst tycker vi

Domino, som är en annan karaktär från X-Force kommer också dyka upp under spelets gång. Hon gillar också vapen och har några tur krafter som lär komma väl till hands. Deadpool har inget officiellt release datum ännu men 2013 är det sagt och inom en snar framtid kommer ni även få sen en intervju med High Moon här på CtrlAltElite