För drygt ett år sedan, under CES 2012 visade Razer upp sin väldigt unika tablet med namnet Project Fiona. Tableten definierades som en vanlig surfplatta, men även som en PC och konsol i ett och samma paket. Project Fiona hette den då, och nu har den fått namnet Razer Edge och kommer att släppas under första kvartalet 2013, det vill säga väldigt väldigt snart.

Det kommer släppas två olika modeller av denna underbart unika tablet. The Edge heter grundpaketet där vi får en tablet med Intel Core i5 processor, Nvidia GT640M LE GPU, 4 GB DDR3 RAM samt 64 GB SSD-hårddisk. 999$, ungefär 7000 svenska kronor. Sen har vi The Edge Pro som har en Intel core i7 processor, Nvidia GT640M LE GPU, 8GB DDR3 Ram och en 256GB SSD-hårddisk. Priset på denna skönet är närmare 1299$, motsvarande dryga 9000 svenska koronor. Till priset ovan får du endast tableten, möjligheten att docka den för tangentbordet, eller för spelkontrollerna kostar ytterligare pengar då de säljs separat.