Den 29:e januari är det dags för ’Revolution’ kart tillägget till Call of Duty Black Ops 2

Revolution som är namnet på kommande kart tillägget för Call of Duty Black Ops 2 kommer låta dig spela som en zombie, ge dig fyra nya kartor och ett nytt vapen med namnet ”Peacekeeper” Detta är första gången i Call of Duty’s historia ett vapen följer med ett tillägg. Men vi är nog mest hypade på att spela som zombier här på redaktionen.

black-ops-2-dlc

I videon nedan får vi veta mer om kartorna, vapnet och zombieläget. Frågan är om frånvaron av hörn på skateparken kommer göra någon skillnad, det hela verkar iaf mycket intressant och även om inget pris är satt kan vi nog gissa oss till 1200 Microsoft Points

Ta en titt på videon nedan och ge oss dina tankar kring det kommande tillägget Revolution!

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/Blackops2revolution.mp4[/pro-player]