Idag introducerar Turtle Beach ett universellt trådat headset med namnet PX22. Den här modellen uppgraderar den populära PX21 och erbjuder ytterligare fördelar för en förhöjd spelupplevelse. Headsetet kommer att släppas under andra kvartalet 2013. Produkten är licensierad av MLG och erbjuder hög prestanda och funktioner över olika plattformar och förstärkt stereoljud. Headsetet kommer även erbjuda variabel bas och diskant, Dynamic Chat Boost™ och en 4-polig anslutning för kompatibilitet med mobila enheter (headset-funktion).

px22C-tpx22B
px22Dpx220A

SEVEN-serien erbjuder total portabilitet och multiplattform för den aktive gamern genom en modulär design för komplett prestandakontroll, som kommer att släppas under första kvartalet 2013. Med hjälp av unika utbytbara kabelsatser går det att använda samma headset för vilken plattform som helst – konsol, PC, Mac och mobil enhet – och erbjuder en högkvalitativ ljudupplevelse. En borttagbar stav-mikrofon och kabel-mikrofon erbjuder ytterligare flexibilitet. Headsetet styrs med hjälp av en touch-baserad kontrollenhet som ger spelaren möjligheten att omedelbart ändra blandningen av spel-, chat- och mikrofon-nivåer för att erbjuda konkurrenskraftig fördel i förändrande spelsituationer.

XP7AXP7B

XP7CXP7D

SEVEN-headsetet kompletteras med TM1-audiomixern som är designad för konsol eller PC-användning – som finns släppt nu. Audiomixern är optimerad för flera spelare i ett LAN, där TM1 möjliggör turneringsklassad kvalitet och funktionalitet för konsumenter och turneringsorganisatörer. Totalt kan upp till sex spelare på samma lag kommunicera (eller 5 spelare och en coach), eller två grupper med tre spelare, men även flertalet ingångar och utgångar för till exempel en livesändning.

TM1ATM1B

TM1CTM1D