Det är en oerhört dyster nyhet, men tråkigt nog väldig sann också. Spelföretaget THQ har stora ekonomiska problem, och kommer nu att säljas på auktion till högstbjudande.

Det auktionen handlar om är olika licenser av spel eller grafikmotorer och liknande, men även utvecklare som arbetar under THQ. Auktionen kommer hållas den 22:a januari, plats är fortfarande oklart. Än så länge finns det två bekräftade intressenter, Warner Bros och Elecetronic Arts. Kan dock bli rätt intressant vad som kommer hända med många av utvecklarna, THQ äger exempelvis Vigil Games (Darksiders), Volition (Saints Row), Relic Entertainment (Warhammer: Dawn of War). I år är det även tänkt att South Park: The Stick of Truth, Company of Heroes 2 samt Metro: Last light ska lanseras, men hur det blir med det får vi nu se.