Warner Bros, Interactive Entertainment, TT Games, The Lego Group och Marvel Entertainment. En trevlig skara företag som nu går ihop för att skapa ännu ett LEGO-spel i det ofantligt populära spelserien. Spelet är planerat att släppas redan i år, 2013, och då till Xbox 360, PS3, Wii U, PC, DS, 3DS och PS Vita.

LEGO Marvel Super Heroes kommer ha en originell storyline där Nick Fury samlar sina superhjältar, Iron Man, Hulken, Thor, Spindelmannen och Wolverine för att bara nämna några. Dessa ska nu samarbeta för att försvara jorden mot det ständiga hotet Loki och Galactus. TT Games direktör, Tom Stone, säger att man är oerhört glad att få arbeta med detta projekt, och att man inte kommer svika ens en liten följare. Spelet kommer bli ett roligt, familjevänligt äventyr. Över 100 olika karaktärer ifrån Marvel-universumet ska finnas tillgängliga att på något vis kunna låsa upp, och däribland Captain America, Black Widow, Hawkeye, Deadpool med flera.