Hiphop Ep skapad av Tv-spelssamplingar!

Ibland händer det, inte nog med att någon lyckas riktigt bra med att göra bra musik av redan bra musik men även ger ut det helt gratis!

RandomRandom aka Mega Ran

Mega Ran är en stor fan av tv-spel och tillsammans med Destructoid bjuder dom på en helt gratis EP med låtar innehållande samplingar från spel som: Chrono Trigger, Final Fantasy Tactics, Gitaroo man m.flera och det låter riktigt bra!

Vi har tidigare tipsat om FantomenK, Marcus Nilson här på CtrlAltElite tipsar även en gång i veckan om ett spelsoundtrack.

Oavsett musik stil finns det något för alla. Nu har turen kommit till hiphopen, och som gammal hip hop artist kan jag relatera och uppskatta EP,n till max. Den är kanske inte för alla men jag rekommenderar att ni ger den en chans. Vi pratar inte om gangster rap yo yo osv., utan bra hiphop

Ladda ned Ep,n kan du göra här.

Vill man stödja Mega Ran så får man för fem dollar extra får man dock två bonus låtar med musik från Battlefield 3 och Final Fantasy IX via Bandcamp. Vill man kontakta Mega Ran med request eller kanske boka spelningar kan man göra det via hans mail

Självklart har han även en hemsida med mer gratis musik, myspace, twitter och allt annat bra!

/Enjoy