Asura’s Wrath utvecklarna CyberConnect2 arbetar just nu på tre nya titlar som ska avslöjas senare i år.

Det har studions CEO Hiroshi Matsuyama utannonserat i ett nyligen släppt youtube klipp.

Detaljer gällande dessa tre titlar är för närvarande självfallet hemligt (så vi ska börja spekulera och hypa upp oss) men Matsuyama säger faktiskt att dessa tre titlar är originella nya verk vilket utesluter en uppföljare på Asura’s Wrath, .Hack och Naruto serien.

Hiroshi MatsuyamaHiroshi Matsuyama

 

Tyvärr är även klippet på Japanska och våra översättare är för närvarande på semester (True story)

CyberConnect2 avslöjade nyligen även att dom ska ge sig in på Smartphone och Tablet marknaden genom ett sammarbete med social plattforms företaget GREE för att skapa ett originellt social spel kallat ”Night Runner” 

Night Runner är regisserat av Seiji Shimoda, mannen bakom Asura’s Wrath