Nu när det är nytt år och allt så får vi passa på att hälsa Tomb Raider välkommen till spelvärlden då det nya spelet som släpps under året kommer ha… hör och häpna… Multiplayer. Jajamensan, ni läste helt rätt. Eidos Montreal är företaget som fått äran att utveckla flerspelarläget till Tomb Raider, företaget som tidigare gjort Deus Ex: Human Revolution

Vore just konstigt om inte annat, ifall ett äventyrsspel släpps utan ett flerspelarläge såhär år 2013. Utvecklarna som skapat Tomb Raider, Crystal Dynamics, har berättat att fansen efterfrågat ett flerspelarläge där man får panga på varandra, och man har lyssnat. Under CES-mässan som hålls under Januari kommer man släppa mer information kring det hela, men såhär tidigt på året vill man bara tala om för oss alla att det kommer ett flerspelarläge till Tomb Raider. Håll ut, för CES går av stapeln den 8:e Januari, det vill säga imorgon. Vi återkommer med mer information.