NeoGeo X Gold lanserar online nu i veckan!

Tidigare skrev vi om NeoGeo Gold X och nu har vi väntat i nästan en evighet på att paketet ska säljas.

Denna vecka är det dags avslöjade Tommo och SNK. Usa och Europa får lägga vantarna på NeoGeo X Gold via utvalda online butiker.

NeoGeo X Gold entertainment system kommer komplett med NeoGeo X Station, och NeoGeo X den handhållna enheten med 20 klassiska NeoGeo titlar samt NeoGeo X Joysticken och går loss på £175 (cirka 2000 kr) hos funstock.co.uk.

NeoGeo X den handhållna enheten har en 4,3 tums display, en inbyggd kortplats, inbyggda stereo högtalare samt ett 3.5 mm hörlursutag. Enheten fungerar tillsammans med NeoGeo X Joystick och NeoGeo X Station för att ladda enheten och föra över spelandet direkt medan den laddar så man direkt kan kasta sig tillbaka i spelandet via HDMI eller A/V ut.

”The NEOGEO X Gold Limited Edition is a system I have always dreamed of making a reality,” said Tommo CEO, Jonathan Wan. ”That dream has now come true, and it is something that can be shared and enjoyed by fans all over the world. We here at Tommo would like to wish everyone a safe and happy holiday, filled with friends, family and classic gaming for all!”

 

Spelen som är inkluderade:

3 COUNT BOUT
ART OF FIGHTING II
ALPHA MISSION II
BASEBALL STARS II
CYBER LIP
FATAL FURY
FATAL FURY SPECIAL
THE KING OF FIGHTERS ’95
KING OF THE MONSTERS
LAST RESORT
LEAGUE BOWLING
MAGICIAN LORD
METAL SLUG
MUTATION NATION
NAM 1975
PUZZLED
REAL BOUT – FATAL FURY SPECIAL
SAMURAI SHODOWN II
SUPER SIDEKICKS
WORLD HEROES PERFECT