Det närmar sig julafton med monstersteg, och det märks framför allt på diverse spelsidor och tjänster där spel sänks i priser och erbjudanden hoppar upp som är på tok för svåra att motstå. Ett som däremot, till viss del, är gratis är Square Enix mobilspel Final Fantasy Theatrhythm. Spelet är ett rytm-spel med musik ifrån spelseriens 25 år långa existens.

God jul önskar Square Enix alla spelare. Gratis på iOS finns just nu Final Fantasy Theatrhythm, ett spel som skickar tankarna tillbaka till diverse dans spel al lá Dance Dance Revolution. Skillnaden här är att du inte ska stresstrycka ned massa pilar vid rätt tillfälle, utan här spelas musiken, noter fyller skärmen och ska oftast tryckas in, följas efter och släppas. Ibland ska även noterna dras åt olika håll och liknande. För att få en lite bättre överblick på vad exakt jag menar, så bör ni kolla in filmen nedan. Spelet är gratis att ladda ned och två låtar följer med spelet. Vill du köpa fler låtar kostar de allt ifrån 7-14 kronor, eller om du köper ett paket med låtar, kan de kosta mellan 22-30kr. Spelet fungerar på iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (5th generation), iPad2, iPad (3rd generation), iPad (4th generation), och iPad mini. Compatible with iOS 4.3+.