Spelinformation

 • Testad plattform: Xbox 360
 • Utvecklare: IO Interactive
 • Utgivare: Square Enix
 • Genre: Actionäventyr | Stealth
 • Antal spelare: 1 Offline
 • Finns till: PlayStation 3 | Windows | Xbox 360
 • Släpps: 2012-11-20

 

Torpeder av olika slag har blivit väldigt populära i dagens spel. Assassins Creed, Dishonored, Mark of the Ninja och listan fortsätter för den som söker. Första gången vi fick stifta bekantskap med #47 var för 12 år sedan och det är få lönnmördare som har gjort ett lika starkt intryck på mig som honom. Med Hitman Absolution är det dags för serien att utvecklas ordentligt och visst var man lite orolig för att förändringarna bara skulle leda serien ner i backen. Den oron var dock obefogad, förutsatt att man är villig att ta till sig förändringarna.

Hitman Absolution

8

Grafik

8

Ljud

8

Spelbarhet

8

Hållbarhet

7

Plus

 • Roliga uppdrag
 • Belöning/straff systemet
 • Bra användning av miljön

Minus

 • Alla förändringar är inte bra