Vi är en stor skara som ser fram emot Maxis kommande stadssimulator, SimCity. Spelet som ska släppas tidigt nästa år blir bara bättre och bättre, för nu har Maxis gått ut med lite mer information. 16 städer kommer man kunna ha samlade på en och samma region.

Ända sedan Maxis gick ut med informationen att man kan spela med sina vänner i något som skulle komma att kallas för Region-play, har fansen undrat hur många vänner man kommer kunna ha under en region, och det har nu bekräftats att 16 städer kommer kunna finnas i en region. Det handlar dock inte bara om att spela med vännerna, 16 städer gäller även om du spelar med dig själv eller med slumpvist utvalda personer på internet. På trailern nedan kan ni få en lite bättre uppfattning om vad det egentligen handlar om. Den 7:e Mars släpps spelet under 2013.