Capcom gick idag ut med information kring telefonappen ”The Eye of Dante”. Appen är helt gratis och är ett samarbete med Aurasma som är expert på allt som rör Augmented Reailty. Appen kommer låta spelarna att tjäna pengar i konsolspelet DMC Devil May Cry som släpps den 15:e Januari 2013.

Genom att gå med på den här sidan kommer du få ta del av olika uppdrag med specifika mål, allt för att tjäna poäng som kan omvandlas till pengar i spelet  För varje avklarat uppdrag kommer du belönas med exklusiva priser såsom bakgrundsbilder eller ringsignaler, men även poäng som kan användas för att uppgradera och låsa upp Dantes olika egenskaper i spelet. Programmet fungerar så att du  sätter igång appen på din telefon och använder sedan din kamera på telefonen för att hitta gömda meddelanden och objekt i den verkliga världen när du går runt på stan eller hemma i lägenheten. Programmet ska påminna en hel del över hur Dante kan se demoner eller objekt i spelet.

The Eye of Dante finns i skrivande stund på både Apples App store och Google Play, helt gratis.