Resident Evil 6 får nytt tillägg den 18:e December. Återigen handlar det om tidsexklusivitet för Xbox 360 användare som kommer få detta tillägg aningen före PS3.

Det nya tillägget kommer låta oss spelare glufsa i oss 3 helt nya spellägen, Predator, Survivors och Onslaught är det som kommer finnas tillgängligt den 18:e December. Hela tillägget kommer vara uppdelat i tre delar, där varje del i sig kommer kosta 320 Microsoft -points vilket expanderar spelets multiplayer-element. Alternativt kan spelarna köpa alla tre spellägen samtidigt till priset av 720 Microsoft-points.

Predator:
För två till sex spelare där en spelare är ”The Predator”, Unstanak heter jägaren och är en skräckinjagande varelse som jagar Jake Muller genom kampanjen, och försöker döda de människostyrda spelarna i sin väg. Människornas mål är helt enkelt att ta död på Ustanak, eller överleva till slutet av sessionen som även går på tid.

Survivors:
Survivors är spelläget som använder sig av samma regler som de klassiska lagmatcherna, men med en liten baksmäll. Dör du så återuppstår du som en fiende, lite ungefär som skolgångens spökboll. Är du en zombie eller ett monster och tar död på en av människorna, blir du människa igen. Det lag som lyckas få över spelarna på sin sida först, vinner. Spelläget är anpassat för två till sex spelare.

Onslaught:
Här ställs två spelare en mot en i ett försök att ta död på vågor av fiender som kommer springandes mot en (lite som Horde i Gears of War). Nyckeln till framgång till detta läge är att skapa kombos av sina kills. För varje avklarad kombo av dödade fiender, skickar fienderna över till motståndaren sida.

Utöver dessa smått innovativa spellägena kommer man även släppa en gratis uppdatering till Resident Evil 6 den 17:e December som ger tillgång till justeringen av spelets in-game kamera. I uppdateringen kommer man även låsa upp ännu en spelkaraktär som går att spela med i Ada Wong’s kampanj, samt möjligheten att spela spelet på ”No Hope”-svårighetsgraden. Ta gärna en titt på trailern nedanför och låt er hänföras av vad Capcom har kokat ihop. Och du! om du har missat vår videorecension av Resident Evil 6 ska du se den bums!

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/Re6newcontentspecialtrailer.mp4[/pro-player]