Konami har bekräftat att Metal Gear Solid 4: 25th Anniversary Edition släpps och absolut är en PlayStation 3 exklusiv titel, detta efter ett rykte att en butik i Nya Zeeland hade spelet listat även till Xbox 360.

På MightyApe.co.nz kan man se att spelet listas även till Microsofts konsoll, men Konami berättade för Eurogamer att detta inte stämmer.

Dessutom tycks omslaget vara lite photshopad med Xbox 360 logon lite fult övermålat PS3 blu-ray bild på spelet. Och om du undrade så säger Mightyape numera att spelet inte finns att förboka, men det står fortfarande:  ”Sorry, this product is not currently available to order,”

“It’s a welcome return to the rumour,”

Säger Konami representant till Eurogamer.

“But there are no plans to release Metal Gear Solid 4 on Xbox 360.”

Metal Gear Solid 4 25th Anniversary Edition, som innehåller thropy stöd och ska ha release redan nu i december för låga priset 199:-