Under natten har en hel del konceptbilder och detaljer läckt ut på internet ifrån Bungies kommande FPS/MMO-hybrid, Destiny. Som vi alla vet så lämnade Bungie över Halo-taktpinnen till 343 Industries, samt lämnade Microsoft för Activision. Bilderna nedan kommer ifrån en reklambyrå som olyckligt nog läckt ut bilderna på nätet av misstag.

Bungie själva är inte allt för ledsna, utan säger att det är okey att ta del av bilderna och informationen, man är ändå redo att snart visa upp spelet. Sannolikheten är att spelet kommer finnas med under VGA Awards den 7:e December.

Så vad ska Destiny handla om?

Our story begins seven hundred years from now in the Last City on Earth, in a Solar System littered with the ruins of man’s Golden Age. A massive, mysterious alien ship [later referred to as ”the Traveler”] hangs overhead like a second Moon. No one knows where it came from or what it’s here for, but only that it’s our protector. Meanwhile, strange, alien monsters creep in from the edge of the universe, determined to take Earth and the Last City. We are young ‘knights’ tasked with defending the remains of humanity, discovering the source of these monsters and – eventually – overcoming it.