Det finns många kategorier spel som vi tycker om. Några av dessa är retro och indie, speciellt i kombination kan det vara en riktig höjdare.  Det är precis hur det verkar vara med Rainfall : The Sojourn som för ett kort tag sedan nådde sitt (relativt) blygsamma mål på Kickstarter med 6’000 dollar. Tydligen är det inte bara vi som ser potential i projektet för nu har de lyckats samla in lite mer än den dubbla summan och tack vare detta planeras nu förutom till Pc även ett släpp till Mac OS och Linux.

Vi har inte överdrivet mycket mer att säga om det hela mer än att Kickstarter är en stor anledning till att plånboken har blivit mycket tunnare mot månadens slut, men det kan vi leva med så länge som investeringen ger frukt. Har man oturen kan investeringar som dessa gå i kras, fast det är väl lite av tjusningen med det hela också.

Är ni sugna på att stödja projektet hittar ni det här.