Dags att börja se sig om efter nästa Call of Duty titel?

Medan du satt med Call of Duty Black Ops 2, har ryktena krypit in om Activisions nästa Call of Duty projekt

NowGamer rapporterar att Sledgehammer Games, som jobbade på föra årets Modern Warfare 3 skrivit ut jobb annonser på Gamasutra efter Senior Environment Artist att jobbba på nästa Call of Duty titel till Xbox 360 och PS3.

Jobb annonsen lyder

”We are actively recruiting top talent for our Call of Duty development team. If you are passionate and driven to do your best work, and have a desire to work on the most successful FPS franchise in the history of video games, please apply online.”

samt

“will be expected to create single player and multi-player levels under the direction of the art director and the creative director,” and “will insure that the level works on all relevant platforms, Xbox 360, PS3.

Vad säger du? opepp och spelar fortfarande Black Ops 2? Eller missnöjd och väntar på nästa Modern Warfare? skriv nedan och låt oss veta