Ett lite diskretare Humble Bundle-projekt lades upp för en vecka sedan, där studion Double Fine presenterade sina anställdas 23 pitchar för deras kommande projekt. Fans hade möjligheten att rösta på sina favoritprojekt efter att de bidragit, och nu är fyra vinnarprojekt korade.

Som vanligt så bjuder Double Fine på mycket skojfriskhet, och på projektets sida kan du se en introvideo, samt alla anställdas pitchar. På samma adress kan man se en livestream av utvecklingsprocessen av de fyra prototyperna på deras väg till att bli fulländade produkter.

Vinnarna som utsågs av de över 75000 fansen blev:

Röstningen är över, men om du är intresserad av videos från processen eller att få ladda hem prototyperna och få en försmak av vad de slutgiltiga spelen kommer bli så har du fortfarande två veckor på dig att donera en valfri summa till projektet för att vara med på det roliga.