Andra instansen av Call of Duty: Black Ops är här och vårt uppdrag är att ta reda på om det är lika bra, eller bättre som det första Black Ops. Den här gången förs vi in i framtiden och modern krigföring kombinerar både mänskliga soldater med obemannade farkoster både på land och i luften. Hur illa det kan gå när allt hamnar i fel händer får man reda på i spelet, som vi recenserar i filmen nedan.

Vi bjuder även på en liten bonus efter betygsbilden, missa det inte. Kör så det ryker!

 


En andra åsikt:

Call of Duty Black Ops II levererar en mycket intressant singleplayer upplevelse. Jag minns hur mycket jag älskade just storyn i det första Black Ops, det som var bra finns kvar och jag gillar att Treyarch har lagt in lite RTS inslag som bonusar. Självklart finns multiplayer läget kvar och här har det satsats hårt på E-Sport med streaming och ett öra mot sitt community. Zombie läget är lite annorlunda och jag gillar det inte lika mycket som förr men det är mycket valuta och skoj för pengarna att hämta i den senaste installationen av Call of Duty 9/10 – Studio23

 

Call of Duty: Black Ops II

7

Grafik

5

Ljud

7

Spelbarhet

7

Hållbarhet

8