Super Hexagon är ett simpelt, otroligt beroendeframkallande och underbart spel som funnits till iPhone ett par månader nu. Spelet som vår helt egna Mattias ”Hamsternator” Wahrolén fick mig att pröva och fastna i är ett typ av ”nöta-nöta”-spel där ingen är bra ifrån början, varpå efter ett antal omgångar helt går ut på att överleva och slå sina vänners rekord på.

Spelet kommer nu att debutera på både PC och Mac under den kommande tisdagen, den 27:e November, och kommer säljas för ynka 3 dollar (ungefär 20 svenska kronor).  Att förklara vad spelet går ut på har varit ett stort problem för mig personligen, när jag har försökt få klasskamrater och vänner att börja tävla mot mig i Super Hexagon, så därför låter jag denna video tala för mig, om vad Super Hexagon är. (OBS! Varning för mycket blixtrande och färgskiftningar)