Jag har varit ett fan av Shinji Mikamis Devil May Cry sedan det första spelet släpptes och med ett undantag har alla hittills varit mycket välgjorda och tillfredsställande actionspel. Nu har Capcom som vi alla vet släppt tyglarna till Ninja Theory som gör sin egen tolkning av Dante och hans demonjakt. Igår släpptes det som för min del var ett efterlängtat demo och för er som inte kunnat ta del av detta än så har vi gjort en fullständig genomgång av det demon har att erbjuda.

Vad tycker jag då om denna version av Devil May Cry? Världen i sig är ändå intressant men karaktärerna lämnar en del att önska i nuläget. Det är förvisso svårt att avgöra på det lilla vi har här, men vad man däremot får en ordentlig känsla för kontrollen som Ninja Theory har lyckats riktigt bra med. De har helt klart utgått från de tidigare spelen och försökt utveckla den en bit längre istället för att fördumma den, vilket jag uppskattar. Om Devil May Cry kommer hålla måttet när det väl släpps i butikerna är svårt att säga på en gång, men förutsättningarna ser bra ut.