Ni som har tittat på något av våra program vi sänder på vår webb-tv har säkert inte missat hur vi tipsat om en av våra kära läsares youtube-kanal. För den som varit ouppmärksam och inte upptäckt denna minst sagt ”speciella” kanal där Lillakaninmongot helt enkelt spelar och delar med sig av sina reaktioner. Olika ”Let’s play”-kanaler är ingen ovanlighet men att se någon som gör detta på svenska är något vi uppskattar, dessutom är det väldigt underhållande.

Vi kommer fortsättningsvis att hålla koll på Lillakaninmongots sändningar för även om hon är ny på ”Let’s play”-scenen har hon visat att hon vet vad det handlar om. Om någon av er läsare också håller på med liknande projekt eller spelrelaterade videor ber vi er att kontakta oss så att vi alla kan ta del av mer från denna roliga sida av nätkulturen.

Ni kan hitta alla tillgängliga videor just nu från Lillakaninmongots genomspelning av Bioshock nedanför och hon lägger ut flera avsnitt varje vecka på sin kanal.

Del 1:

Del 2:

Del 3:

Del 4:

Del 5:

Del 6:

Del 7:

Del 8:

Del 9:

Del 10:

Del 11:

Del 12:

Del 13:

Del 14:

Del 15:

Del 16:

Del 17:

Del 18:

Del 19:

Del 20:

Del 21:

Del 22:

Del 23:

Del 24:

Del 25:

Del 26:

Del 27: