Lagom till Jultidernas hetsiga shopping tempo (Ja vi vet alla hur jobbigt det är) kommer en utmanare till PS Vitan och Nintendo 3DS så ger at games ut Sega Genesis Ultimate Portable Game Player, vilket är inget mindre än en bärbar konsoll med hela 80 spel inbyggda samt en SD kort plats för att spela fler spel (om du nu tycker att hela 80 st är för lite)

Sega Genesis Ultimate Portable Game Player smyger alltså in väldigt snart i våra gaming hem och hjärtan, konsollen är ungefär lika stor som en Game Gear fast med större skärm (2.8 tum) ett uppladdningsbart batteri och mer knappar. Konsollen går att köpa online på at games hemsida från och med den 13:e november för 420 kr (exklusive frakt) med 80 st spel, vilket är helt ok om man vill återuppleva dom där Sonic minnena eller tappat bort sin mega drive , eller har en trasig sådan

Den kompletta listan med spel finns på at games hemsida men vi listar några av dom nedan ändå:

 • Alex Kidd in the Enchanted Castle
 • Alien Storm
 • Altered Beast
 • Bonanza Bros
 • Columns
 • Columns 3
 • Comix Zone
 • Decap Attack
 • Ecco the Dolphin
 • Ecco II: The Tides of Time
 • Ecco Jr.
 • Fatal Labyrinth
 • Flicky
 • Golden Axe
 • Golden Axe II
 • Golden Axe III
 • Kid Chameleon
 • Dr. Robotnick’s Mean Bean Machine
 • Mega Man: The Wily Wars
 • Shinobi III: Return of the Ninja Master
 • Sonic and Knuckles
 • Sonic Spinball
 • Sonic the Hedgehog
 • Sonic the Hedgehog 2
 • Street Fighter II: Special Champion Edition
 • Super Street Fighter II: The New Challengers
 • Streets of Rage
 • Streets of Rage 2
 • Streets of Rage 3
 • Vectorman
 • Vectorman 2