Mass Effect fans har sedan länge frågat om kvinnliga Turians, dom ville ha kvinnliga krogans, kvinnliga salarians (Ja varför inte det?) vår strävan efter fler kvinnliga utomjordingar har tydligen vart stor och Mass Effect 3 levererade ju i alla fall Eve som var en väldigt starkt kvinnlig Krogan nu är det dags för dom kvinnliga Turians att synas enligt Bioware som lovar kvinnliga Turians i kommande tillägget Omega.

På bilden ovan ser du en kvinnlig Turian och vi är glada för mer mångfald i Mass Effect universumet, frågan är bara varför det inte var med från start och behöver tjatas om från fans och väntas på i ett tillägg till spelet. Nåja trevligt som sagt.

Ryktet går om att Omega tillägget även kommer lägga till en ny spelbar party medlem till ditt gäng. lite grävande föreslog att denna medlem skulle bosätta sig i Thanes rum då han inte använder det längre. Men rykten är rykten så vi får se när Omega släpps den 27:e november. Tillägget kommer kosta 1200 Microsoft Points och kommer även finnas på PSN för 105 kr. Kommer du skaffa Omega och vad tycker du om Mass Effect serien?