Command and Conquer, EA’s kommande free-to-play strategi spel, siktar på en beta under första halvan av 2013 berättade community managern Eric Krause på forumet för Command & Conquer och säger även att detta kommer bli den längst betan någonsin för ett Command & Conquer spel.

Spelet ska gå tillbaka till sina rötter och många av oss har spelat dom äldre Command & Conquer titlarna och minns dom med stor kärlek.  EA’s President Frank Gibeau avslöjade nyligen att spelet kommer ha en single player kampanj trots negativa åsikter och feedback från fans. Spelet ser lovande ut men vi får vänta och se helt enkelt.

Tills det dyker upp mer nyheter, kan du registrera dig för betan och berätta för oss vilket Command & Conquer ligger dig närmst hjärtat? eller hatar du strategi spel? låt oss veta i kommentarsfältet nedan.