I takt med att tiden går blir klassikerna fler och äldre. Idag är en sådan dag när vi ger lite extra uppmärksamhet till en sådan klassiker. Battlefield-serien fyller 10 år och det ger oss inte bara möjligheten att tänka tillbaka och vara nostalgiska utan vi kan även genom ett par musklick och tangentnedslag ladda hem spelet eftersom EA dagen till ära har gjort Battlefield 1942 gratis att ladda ner från Origin.

För att hitta spelet är det bara att klicka sig in i demo-sektionen och ta sig en titt. Var man inte med på den tiden och kan vara lika nostalgisk som några av oss andra kanske en tidigare artikelserie som en god vän åt oss skrev kan vara till hjälp för att förstå vad Battlefield faktiskt betyder för några av oss.

Jag och Battlefield eller: Hur jag slutade ängslas och lärde mig älska kriget del 1

Jag och Battlefield eller: Hur jag slutade ängslas och lärde mig älska kriget del 2

Jag och Battlefield eller: Hur jag slutade ängslas och lärde mig älska kriget del 3

Jag och Battlefield eller: Hur jag slutade ängslas och lärde mig älska kriget del 4