Vi älskar spel, det råder det ingen tvivlan om. Vad vi också älskar är den där känslan som en riktigt prestigefylld tävling kan ge och vilket tillfälle kan vara bättre att hänge sig åt denna tävlingsinriktade passion än när de bästa motståndarna befinner sig på en och samma plats. Självfallet syftar vi på Gamex, och med motståndare syftar vi inte helt oväntat på invånarna i den fiskdamm vi kallar svensk spelmedia.

Detta är en öppen utmaning till spelsidor, bloggar, spelinriktade podcasts och alla andra som varje dag försöker främja den svenska spelkulturen på ett eller annat sätt. Redan idag kommer vi ta kontakt med flera motståndare för denna utmaning och självfallet kommer de olika uppgörelserna att dokumenteras för allmänhetens beskådan i framtiden.

Är du eller din redaktion modiga nog att anta denna utmaning kan ni antingen leta upp oss direkt på Gamex eller acceptera utmaningen direkt via mail på ”kontakt@ctrlaltelite.se” . Är det kanske så att du vill att vi ska utmana en blogg, spelsida etc kan du alltid skriva en uppmaning direkt i kommentarerna här nedanför.

Må de bästa spelarna vinna och låt oss alla ha riktigt roligt på Gamex.