Halo 4 War Games Map Pass har avslöjats. Paketet bjuder spelare på 15% rabatt vid köp av season passet istället för att köpa kartorna separat. 

För 2000 Microsoft Points får du tillgång till War Games Map pass och alla tre kartor per paket istället för att köpa dom separat med den första tillgänglig i December, den andra i februari och den tredje i April. Förutom dom 15% i rabatt får du även tåv bonus in game items i form av hjälmar till din karaktär /Scanner och Strider) och även en unik in game Falcon emblem att springa runt med.

Nedan kan du läsa om kartpaketen och innehållet på engelska.

Crimson Map Pack (Någon gång i december)

Map: Wreckage, Harvest, Shatter

Description: Witness the chaos of a clash of civilizations in Wreckage, with its blend of claustrophobic spaces and dangerous exposures and venture into the human colony environs of Harvest, and explore a human foray on an alien moon in Shatter.

Majestic Map Pack (Någon gång i februari)

Maps: Landfall, Monolith, Skyline

Description: Landfall’s emphasis is on infantry battles against a glittering ocean on a distant world, while Monolith exposes you to the naked vacuum of space – and the firepower of opposing teams, and Skyline’s distinctly industrial feel provides new challenges in somewhat familiar, but occasionally confined spaces.

Castle Map Pack (April release timeframe)

Maps: Daybreak, Outcast, Perdition

Description: Daybreak is set in a military facility against the backdrop of an idyllic mountain range, while Outcast plunges you into the warrens, canyons and arches of an alien edifice, and Perdition takes players into the heart of an urban sprawl, with tactical speed and situational awareness its key features.

En videorecension av Halo 4 kommer självklart dyka upp den på morgonen den 1:a November här hos oss