Ett spel som alltid legat mig varmt om hjärtat och som bjudit på en hel del ”Det-där-gör-du-aldrig-om”-moment, så är det nog Worms. Oavsett om det är Worms Armageddon eller Worms: World party, spelar ingen roll. Däremot så är det splitternya Worms: Revolution så ofantligt kul att det ibland kan vara svårt att slita sig. Team 17 som ligger bakom fenomenet har nu även gått ut med sitt första DLC redan imorgon (24:e Oktober), som går under namnet Funfair Pack.

Med det nya DLCet Funfair Pack kommer 5 nya små pusseluppdrag läggas till, ett helt nytt backdroptema (Bakgrunder på spelplanen) samt nya kostymer och utsmyckningar till dina maskar. Fyra nya vapen kommer även introduceras, varav tre vapen funnits med sedan tidigare spel i serien. De nya vapnena är Armageddon, Skunk, Napalm Strike och det nya vapnet Knock-out. DLCt kommer släppas på Steam, PSN och Xbox Live, heltäckande med andra ord, och kommer gå låss för ungefär 400MS points (5$ på PSN och steam).