Ni vet de gulliga filmerna som florerar runt på internet med gulliga små katter som gosar med varandra, människor eller med andra djur. De flesta känner säkert även till spelutvecklarna Team Meat, företaget som står bakom det sarkastiskt svåra Super Meat Boy. Vad kan det bli om man kombinerar Team Meat med gulliga små katter, jo man får Mew-Genics.

Tyvärr så finns det inte så mycket mer matnyttig information än så att presentera, men företaget själva skriver följande på sin hemsida:

”Mew-Genics is by far the strangest project I’ve ever worked on.. and that’s saying something. Tommy and i are very happy with how development has been going on it and decided that Mew-Genics will be the next official Team Meat game. We don’t want to spoil too much here, but we can say the game will be randomly generated, strange and involve cats.”

Team Meat lovar att man inte ska hålla oss på plankan allt för länge, och bjuder oss på en fin liten bild på spelet. Man passar även på att avslöja att ett nytt Super Meat Boy-spel är under utveckling, trevligt.