Forza Motorsport är inte bara en racing serie, det är ett stycke konst där bil möter människan och dom bägge svetsas samman för att skapa den perfekta körkänslan. Gran Turismo är egentligen Forzas enda konkurrent och med del fem i den serien så slog verkligen Forza Motorsport 4 Gran Turismo med hästlängder och inget direkt målfoto behövdes mellan dom två. Forza Motorsport fem är inte riktigt här än men del fyra belönades med toppbetyget 10 av oss och nu har Playground Games gått med in i leken för att skapa en slags hybrid där racing fortfarande står i fokus men där du tävlar i en festival. Forza Horizon har en hel del att leva upp till. Nedan tar vi reda på om det lyckas enda vägen i mål eller får punktering efter första varvet.

Forza Horizon

9

Grafik

8

Ljud

8

Spelbarhet

10

Hållbarhet

10

Plus

  • Fantastisk mysig värld
  • Roliga race
  • Horizion festivalen passar bra in
  • Kontrollen

Minus

  • Lite tråkigt soundtrack
  • Känns ensamt att köra runt för länge
  • Några utmaningar är på tok för svåra